Tento týden dvakrát s AZetem 03.09.2024

Tento týden dvakrát s AZetem

Cyklus přípravných utkání se již přehupuje do své druhé poloviny. V úterý a v pátek se utkáme s havířovským AZetem. Trenér Doboš s kolegy již pomalu, ale jistě spřádají plány na uzavření soupisky.

Zdravíme vás u preview na následující dvě utkání, která se odehrají proti Havířovu, jak doma, tak venku. První ze zápasů se bude hrát v Havířově v úterý 3.9. od 17:30. Odveta tohoto utkání se uskuteční na ZS v Kopřivnici. Budeme moc rádi, když naše borce přijdete v pátek 6.9. od 18:00 podpořit.

Havířov má za sebou již šest přípravných utkání, avšak pouze ze dvou z nich odešel jako vítězný tým. Všechny prohrané zápasy byly proti týmům z jiné ligy, než ve které hraje Havířov nebo právě Kopřivnice. Utkání byla většinou jednoznačná – proti Frýdku-Místku 0:3, Porubě 2:4 a proti dvěma polským týmům 1:6 a 0:2. Vyhrané zápasy byly proti klubům z naší skupiny, Opavě a Valašskému Meziříčí. Zde dominoval Havířov a zvítězil 5:0 a 5:1.

Kopřivničtí stále čekají na první výhru v této přípravě. Dvakrát padli s Novým Jičínem a jednou s Opavou. Naposledy došlo v Novém Jičíně až na nájezdy. Realizační tým v čele s trenérem Dobošem už dolaďuje poslední změny v sestavě. Zůstane například mladý obránce David Kyanka v A-týmu? Odpověď na tuto otázku zatím neznáme. Nechme se překvapit a doufejme, že konečně prolomíme řadu proher. Držte palce!

03.09.2024, Kryštof Knapek

Aktuality

Rozpis ledu 38. týden
14.09.2024

Aktuální rozpis ledu

Rozpis ledu 37. týden
06.09.2024

Rozpis ledu