Poslední přípravné utkání před námi 10.09.2024

Poslední přípravné utkání před námi

Před kopřivnickými hokejisty je poslední přípravný zápas. Prolomí hranici dvou vstřelených branek na zápas? Budou se na závěr radovat z vítězství? Nechme se překvapit...

Poslední přípravné utkání proti týmu z Opavy je tady. Zápas se odehraje neobvykle v úterý na zimním stadionu v Kopřivnici od 18:00. Dorazte naše kluky podpořit!

Opavští mají za sebou o zápas více než kopřivnický výběr, z těchto šesti utkání odcházeli z ledu čtyřikrát jako vítězné mužstvo. Stejně jako Kopřivnice podlehli vysoko 0:5 proti Havířovu a poté 4:6 ve Vyškově. S Kopřivničany to již bude druhé vzájemné utkání. I navzdory tomu, že se tyto týmy až do posledních chvil přetahovaly o vítězství, Opava vyhrála 4:2. Doufejme, že se tentokrát podaří zvítězit!

Tým pod vedením nového trenéra Doboše zatím příliš působivé výkony nepodává. Z pěti odehraných zápasů ani jeden nevyhráli. Nejnapínavější zápasy jsme mohli vidět v derby s Novým Jičínem. První utkání skončilo 0:1 a druhé musely rozhodnout až nájezdy. Bohužel se však v obou případech z výhry radovali Novojičínští.

Prolomí domácí v úterý sérii proher? Přijďte se podívat a podpořit!

10.09.2024, Kryštof Knapek

Aktuality

Rozpis ledu 38. týden
14.09.2024

Aktuální rozpis ledu

Rozpis ledu 37. týden
06.09.2024

Rozpis ledu